Declaració de privacitat

 
FòrumCIS es compromet a protegir la vostra privacitat i a desenvolupar la tecnologia que us proporcioni l'experiència en línia més potent i segura. Aquesta Declaració de privacitat és vàlida pel lloc web FòrumCIS i regula la recollida i l'ús de dades. Utilitzant el lloc web FòrumCIS, consentiu a les pràctiques de dades descrites en aquesta declaració.

Recollida de dades personal

FòrumCIS recull informació personal d'identificació, com ara la vostra adreça electrònica, nom, adreça particular o de la feina o número de telèfon. FòrumCIS també recull informació demogràfica anònima, no exclusiva vostra, com ara el codi postal, edat, sexe, preferències, interessos i preferits.

També es recull automàticament informació sobre el maquinari i el programari del vostre ordinador. Aquesta informació pot incloure: la vostra adreça IP, el tipus de navegador, els noms de domini, el temps d'accés i les adreces del lloc web de referència. Aquesta informació l'usarà FòrumCIS per a l'operació del servei, per mantenir la qualitat del servei, i per proporcionar estadístiques generals quant a l'ús del lloc web FòrumCIS.

Tingueu en compte que si mostreu informació personal d'identificació o dades importants mitjançant els taulers de missatges públics de FòrumCIS, la informació pot ser recollida i usada per altres. Nota: FòrumCIS no llegeix cap de les vostres comunicacions privades en línia.

FòrumCIS us anima a revisar la declaració de privacitat dels llocs web als que trieu enllaçar des de FòrumCIS a fi que pugueu entendre com aquests llocs web recullen, usen i comparteixen la vostra informació. FòrumCIS no es fa responsable de les declaracions de privacitat o dels continguts del llocs web fora del FòrumCIS i la família de llocs web de FòrumCIS.

Ús de la vostra informació personal

FòrumCIS recull i usa la vostra informació personal per operar el lloc web FòrumCIS i oferir els serveis que heu demanat. FòrumCIS també usa la vostra informació personal d'identificació per informar-vos d'altres productes i serveis disponibles a FòrumCIS i als seus afiliats. FòrumCIS pot també contactar-vos via enquestes per fer recerca de la vostra opinió de serveis actuals o de nous serveis potencials que podrien ésser oferts.

FòrumCIS no ven, lloga ni deixa les seves llistes de clients a tercers. FòrumCIS pot, de tant en tant, contactar-vos en nom de partners externs quant a oferiments particulars que poden ser del vostre interès. En aquests casos, la vostra informació personal d'identificació única (correu electrònic, nom, adreça, telèfon) no es fa arribar als tercers. A més FòrumCIS pot compartir dades amb partners de confiança per a què ens ajudin a realitzar anàlisi estadística, enviar-vos correus electrònics o correus postals, proporcionar atenció al client, o organitzar lliuraments. Tots aquests tercers tenen prohibit d'usar la vostra informació personal fora de per proporcionar els serveis a FòrumCIS, i se'ls requereix de mantenir la confidencialitat de la vostra informació.

FòrumCIS no usa ni revela informació personal privada, com ara raça, religió o afiliació política, sense el vostre consentiment explícit.

FòrumCIS fa seguiment dels llocs web i de les pàgines que els nostres clients visiten dins de FòrumCIS, per tal de determinar quins serveis de FòrumCIS són els més habituals. Les dades s'usen per mostrar contingut personalitzat i anuncis dins FòrumCIS als clients els quals el seu comportament indica que estan interessats en una àrea determinada.

Els llocs web de FòrumCIS revelaran la vostra informació personal, sense notificar-vos-ho, només si se'ls requereix per llei o en la creença que aquesta acció és necessària per: (a) ajustar-se a la llei o complir amb processos legals oferts a FòrumCIS; (b) protegir i defensar els drets o la propietat de FòrumCIS; i, (c) actuar sota circumstàncies de protegir la seguretat personal dels usuaris de FòrumCIS, o del públic.

Ús de galetes (cookies)

El lloc web FòrumCIS usa "galetes" ("cookies") per ajudar a personalitzar la vostra experiència en línia. Una galeta és un fitxer de text que un servidor de pàgines web posa al vostre disc dur. Les galetes no es poden usar per executar programes o introduir virus al vostre ordinador. Les galetes s'assignen de forma única, i només les pot llegir el servidor web del domini que us va emetre la galeta.

Una de les finalitats principals de les galetes és proporcionar-vos funcions de comoditat per estalviar-vos temps. L'objectiu d'una galeta és dir-li al servidor web que heu tornat a una pàgina específica. Per exemple, si personalitzeu les pàgines de FòrumCIS, o us registreu al lloc o serveis de FòrumCIS, FòrumCIS pot recuperar la vostra informació específica en subsegüents visites gràcies a una galeta. Això simplifica el procés d'enregistrament de la vostra informació personal, com ara les adreces de facturació, les adreces d'enviament, i així successivament. Quan torneu al mateix lloc web de FòrumCIS, es pot recuperar la informació que haguéssiu proporcionat prèviament, perquè pugueu usar fàcilment les característiques de FòrumCIS que hagueu personalitzat.

Teniu la capacitat d'acceptar o refusar galetes. La majoria de navegadors web accepten galetes automàticament, però si ho preferiu, normalment podeu modificar la configuració del vostre navegador per refusar galetes. Si escolliu refusar galetes podríeu no ser capaços d'experimentar completament les característiques interactives dels serveis o llocs web de FòrumCIS que visiteu.

Seguretat de la vostra informació personal

FòrumCIS assegura la vostra informació personal d'accessos o usos no autoritzats. FòrumCIS assegura la informació d'identificació personal que proporcioneu en els servidors en un entorn controlat i segur, protegit d'accessos o usos no autoritzats. Quan la vostra informació personal (com ara un número de targeta de crèdit) es transmet a altres llocs webs, es protegeix mitjançant xifratge, com ara el protocol Secure Socket Layer (SSL).

Canvis a aquesta declaració

FòrumCIS actualitzarà de tant en tant aquesta Declaració de privacitat per reflectir comentaris d'empreses i clients. FòrumCIS us encoratja a revisar periòdicament aquesta declaració per a què estigueu informats de com protegeix la vostra informació FòrumCIS.

Informació de contacte

FòrumCIS agraeix els vostres comentaris quant a aquesta Declaració de privacitat. Si creieu que FòrumCIS no s'ha adherit a aquesta Declaració, contacteu amb FòrumCIS a l'adreça pm@onmedic.com. Farem els esforços comercialment raonables per determinar i reparar el més aviat possible el problema.